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E-Books/Online Ressourcen
Titel: 
Person/en: 
Sprache/n: 
Englisch
Veröffentlichungsangabe: 
New York, NY : Oxford University Press, April 2018
Umfang: 
1 Online-Ressource (349 Seiten) : illustrations (black and white)
Art des Inhalts: 
Anmerkung: 
Previously issued in print: 2018. - Includes bibliographical references and index. - Description based on online resource; title from home page (viewed on March 16, 2018)
Bibliogr. Zusammenhang: 
ISBN: 
978-0-19-024044-8 ebook
Weitere Ausgaben: 978-0-19-024040-0 (Druckausgabe), 978-0-19-024041-7 (Druckausgabe)
Identifikator: 
DOI: 10.1093/oso/9780190240400.001.0001
Schlagwörter: 
Sachgebiete: 
Mehr zum Thema: 
Dewey Dezimal-Klassifikation: 394.120952
Inhalt: 
'Devouring Japan' interrogates the global rise and spread of Japanese cuisine through offering original insights into Japanese culinary history, practice, and food-related values by an illustrious roster of food historians and Japan experts. Essays address the evolution of particular foodstuffs, their representation in literature and film, the role of Japanese foods in regional, national, and international identities.
 
Standort: 
Elektronische Ressource - Nutzung mit Bibliotheksausweis der Staatsbibliothek zu Berlin
Volltext: 
 
 
 
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