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1. |
Food - Media - Senses : Interdisciplinary Approaches Bartz, Christina *1971-*. - Bielefeld : transcript Verlag, 2023
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2. |
Food - media - senses : interdisciplinary approaches Bartz, Christina *1971-*. - Bielefeld : transcript, 2023
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3. |
Über den Tellerrand : Die alltägliche Mahlzeitengestaltung und ihre Konflikthaftigkeit in Mittelschicht-Familien Pöhls, Lea Eileen. - 1st ed. 2023. - Wiesbaden : Springer Fachmedien Wiesbaden, 2023
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4. |
The Oxford Companion to Wine Harding, Julia. - 5th ed. - Oxford : Oxford University Press, Incorporated, 2023
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5. |
Kaffee : Eine Geschichte von Genuss und Gewalt Keppeler, Toni *1956-*. - 1. Auflage. - Zürich : Rotpunktverlag, 2023
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6. |
Staging the table Krohn, Deborah L.. - New York : Bard Graduate Center, [2023]
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7. |
Food - media - senses : interdisciplinary approaches Bartz, Christina *1971-*. - Bielefeld : transcript, 2023
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8. |
Edible economics : a hungry economist explains the world Chang, Ha-joon *1963-*. - First US hardcover edition. - New York : Public Affairs, 2023
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9. |
Russkaja cajnaja tradicija, Kolbasinov, Andrej. - 2-e izdanie. - Moskva : Alpina PRO, 2023
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10. |
The discovery of pasta : a history in ten dishes Cesari, Luca *1971-*. - First Pegasus Books cloth edition. - New York, NY : Pegasus Books, Ltd, 2023
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Wort |
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Typ |
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Anzahl |
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73.88 |
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Basisklassifikation (XBKL) |
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698 |
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