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* Ihre Aktion  Suchen (Schlagwörter GND (Phrase) (XSP)) abitudini alimentari
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Bücher 1.  FOOD PRACTICES AND FAMILY LIVES IN URBAN CHINA
LIU, CHEN.. - [S.l.] : ROUTLEDGE, 2020
Bücher 2.  Appetite and its discontents : science, medicine, and the urge to eat, 1750-1950
Williams, Elizabeth Ann *1950-*. - Chicago : University of Chicago Press, 2020Zusammenfassung
E-Books/Online Ressourcen 3.  Balut : fertilized eggs and the making of culinary capital in the Filipino diaspora
Magat, Margaret. - First edition. - London, New York : Bloomsbury Academic, 2019Zusammenfassung
Bücher 4.  The end of animal farming : how scientists, entrepreneurs, and activists are building an animal-free food system
Reese, Jacy *1992-*. - Boston : Beacon Press, [2018]Zusammenfassung
Bücher 5.  Food in the Gilded Age : what ordinary Americans ate
Dirks, Robert. - Lanham : Rowman & Littlefield, [2016]Zusammenfassung
Bücher 6.  Evolving human nutrition : implications for public health
Ulijaszek, Stanley J. *1954-*. - Cambridge [u.a.] : Cambridge Univ. Press, 2012Zusammenfassung
Bücher 7.  Farming, cooking, and eating practices in the central China highland : how Hezha foods function to establish ethnic identity
Wu, Xu. - Lewiston [u.a.] : Edwin Mellen Press, 2011
Bücher 8.  Die Zukunft auf dem Tisch : Analysen, Trends und Perspektiven der Ernährung von morgen
Ploeger, Angelika *1952-*. - 1. Auflage. - Wiesbaden : VS Verlag, 2011Zusammenfassung
Bücher 9.  Meat, medicine and human health in the twentieth century
Cantor, David *1957-*. - London : Pickering & Chatto, 2010
Bücher 10.  Jugendesskultur : Bedeutungen des Essens für Jugendliche im Kontext Familie und Peergroup
Bartsch, Silke. - Köln : Bundeszentrale für gesundheitliche Aufklärung (BZgA), 2008
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Wort   Typ   Anzahl
abitudini alimentari Schlagwörter GND (Phrase) (XSP) 546
44.21 Basisklassifikation (XBKL) ≈2450
 
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