Deutsch Englisch

______________

Speichern

Treffer filtern

Neue Suche

______________

Weitere Kataloge
und Datenbanken

Basisklassifikation

Historische Systematik
1501 - 1955

Lesesaal-
systematik

______________

Auskunft

Bibliothekskonto

Fernleihe

Anschaffungs-
vorschlag

______________

Datenschutz

Barrierefreiheit

Impressum
(Imprint)

1 - 3 von 3
      
* Ihre Aktion  Suchen (Person (XPER)) Nasrallah,Nawal
Bücher 1.  Annals of the Caliphs' kitchens : Ibn Sayyār al-Warrāq's tenth-century Baghdadi cookbook
Ibn-Saiyār al-Warrāq, al-Muẓaffar Ibn-Naṣr *ca. 10. Jh.*. - Leiden [u.a.] : Brill, 2007
E-Books/Online Ressourcen 2.  Treasure trove of benefits and variety at the table : a fourteenth-century Egyptian cookbook
Nasrallah, Nawal. - Leiden : Brill, 2017Zusammenfassung
E-Books/Online Ressourcen 3.  Best of delectable foods and dishes from al-Andalus and al-Maghrib : a cookbook by thirteenth-century Andalusi scholar Ibn Razīn al-Tujībī(1227-1293) : English translation with introduction and glossary
Nasrallah, Nawal. - Leiden : Brill, [2021]Zusammenfassung
1 - 3 von 3
      
Wort   Typ   Anzahl
nasrallah,nawal Person (XPER) 3
 
1 - 3 von 3