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Ihre Aktion |
bezogen auf Ernährung
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Fleischwissen : Zur Verdinglichung des Lebendigen in globalisierten Märkten Hirschfelder, Gunther *1961-*. - Göttingen : Vandenhoeck & Ruprecht, 2024
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2. |
Güünij saam, ajragyn tezheelijn bolon suwilgaa, emchilgeenij ach kholbogdol, Гүүний саам, айрагын тэжээлийн болон сувилгаа, эмчилгээний ач холбогдол Zhadambaa, Shinengijn *1943-*. - Ulaanbaatar : Almaz prjess, 2023
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3. |
Embodying transnational yoga : eating, singing, and breathing in transformation Miller, Christopher Patrick. - Abingdon, Oxon : Routledge,, 2023
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4. |
Über den Tellerrand : Die alltägliche Mahlzeitengestaltung und ihre Konflikthaftigkeit in Mittelschicht-Familien Pöhls, Lea Eileen. - 1st ed. 2023. - Wiesbaden : Springer Fachmedien Wiesbaden, 2023
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5. |
Feste der Kelten Sievers, Susanne *1951-*. - Frankfurt am Main : Wissenschaftliche Gesellschaft an der Johann Wolfgang Goethe-Universität, 2023
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6. |
Food provisioning in complex societies : zooarchaeological perspectives Atici, Levent. - Denver : University Press of Colorado, [2023]
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7. |
Ravenous : how to get ourselves and our planet into shape Dimbleby, Henry *1970-*. - London : Profile Books, 2023
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8. |
Teaching and learning sustainable consumption : a guidebook Fischer, Daniel *1980-*. - London : Routledge, Taylor & Francis Group, earthscan from Routledge, 2023
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9. |
Dark PR : how corporate disinformation undermines our health and the environment Ennis, Grant. - Wakefield, Québec : Daraja Press, [2023]
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10. |
Parole del cibo in Campania : cento voci del lessico gastronomico regionale Buccheri, Lucia. - Firenze : Franco Cesati editore, [2023]
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