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E-Books/Online Ressourcen
Titel: 
Person/en: 
Ausgabe: 
Second edition
Sprache/n: 
Englisch
Veröffentlichungsangabe: 
New York, NY : Routledge, 2021
Umfang: 
1 Online-Ressource (xxiii, 325 Seiten)
Anmerkung: 
Previous edition published in 2011
Includes bibliographical references and index
Bibliogr. Zusammenhang: 
Erscheint auch als (Druck-Ausgabe) : ISBN 9780367351205
ISBN: 
978-0-429-32988-3 electronic book
0-429-32988-1 electronic book
978-1-000-37280-9 electronic book
1-000-37280-4 electronic book
978-1-000-37291-5 electronic book
1-000-37291-X electronic book
978-0-203-80604-3 electronic book
0-203-80604-2 electronic book
Weitere Ausgaben: 978-0-367-35119-9 (Druckausgabe), 978-0-367-35120-5 (Druckausgabe)
Identifikator: 
DOI: 10.4324/9780429329883
Schlagwörter: 
Sachgebiete: 
Mehr zum Thema: 
Klassifikation der Library of Congress: HD9000.5
Dewey Dezimal-Klassifikation: 338.1/9
bisacsh: BUS
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Book Industry Communication: KJMV8
Inhalt: 
"This fully updated new edition of a respected text retains the original's comprehensive and practical approach to food supply chain management, and introduces a global perspective and a wide range of new material. More than ever, this is the food supply chain management textbook. With an introduction that speaks to academic and non-academic audiences alike, the second edition of Food Supply Chain Management covers all-new topics such as cold chain management, 'last mile' logistics, blockchain and traceability in the food supply chain, and the implications of global trade and climate change. Case studies examine the farm-to-table movement, sustainable co-ops, and more, with 'quick facts' and mini-cases that are engaging and thought-provoking. This textbook is appropriate for upper-level undergraduate and postgraduate students of agricultural business, natural resources, and food science, as well as supply chain management students. Supporting online materials include lecture slides, test banks, and instructor manuals."
 
Standort: 
Nutzung mit Bibliotheksausweis der Staatsbibliothek zu Berlin oder nach Anmeldung beim FID Asien (Portal CrossAsia), FID Slawistik oder FID Internationale und interdisziplinäre Rechtsforschung
Anmerkung: 
Temporär im Bestand der Staatsbibliothek
Volltext: 
 
 
 
Literaturverwaltung: 
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