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* Ihre Aktion  Suchen (Schlagwörter GND (Phrase) (XSP)) nahrungsmittel
 eingrenzen (Basisklassifikation (XBKL)) 58.28
Bücher 1.  Handbuch für Lebensmittelchemiker : Lebensmittel - Bedarfsgegenstände - Kosmetika - Futtermittel
Frede, Wolfgang. - 3., [vollst. überarb.] Aufl. - Berlin : Springer, 2010Zusammenfassung
Bücher 2.  Leung's encyclopedia of common natural ingredients : used in food, drugs, and cosmetics
Leung, Albert Yuk-Sing. - 3. ed. - Hoboken, NJ : Wiley, 2010
Bücher 3.  Risk regulation in the single market : the governance of pharmaceuticals and foodstuffs in the European Union
Krapohl, Sebastian *1978-*. - 1. publ. - Basingstoke [u.a.] : Palgrave Macmillan, c 2008Zusammenfassung
Bücher 4.  Encyclopedia of common natural ingredients used in food, drugs, and cosmetics
Leung, Albert Y.. - 2. ed., rev. and expanded. - Hoboken, NJ : Wiley, 2003
Bücher 5.  Heteroatomic aroma compounds : [result of a symposium sponsored by the ACS in Washington D.C. in the fall of 2000]
Reineccius, Gary A.. - Washington, DC : American Chemical Society, c 2002
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Wort   Typ   Anzahl
nahrungsmittel Schlagwörter GND (Phrase) (XSP) ≈5193
58.28 Basisklassifikation (XBKL) 634
 
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